Termékinfomáció

A WinRAR egy hatékony fájl-archiváló eszköz

Felhasználóbarát, robosztus archiváló programcsomag. Számos funkcióval rendelkezik az archívumok készítéséhez, kezeléséhez. Hatékony, könnyen áttekinthető felhasználói felülettel rendelkezik. Számos olyan beépített funkciót tartalmaz, ami más szoftvereknél csak külön vásárolható meg.

Több operációs rendszeren is működik, jelenleg a Windows, Linux, Mac OSX, Android, FreeBSD rendszereket támogatja.

Jelenleg több, mint 40 nyelven érhető el, így magyarul is.

A WinRAR támogatja az összes népszerű tömörítési formátumot

A WinRAR képes kezelni szinte az összes létező archívum formátumot (RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z, 7-Zip, stb.). Alapértelmezésben RAR archívumot készít, de választható a ZIP formátum is.

A WinRAR könnyen kezelhető

Átlátható kezelőfelülettel, helyzetérzékeny menükkel és az e-mail kliensek (levelezőprogramok) integrációjával rendelkezik, így néhány egérkattintással elvégezhető a fájlok tömörítése és elküldése a címzettnek, anélkül, hogy több alkalmazást kellene megnyitni. A WinRAR hasznos és nagy teljesítményű keresési funkciót is kínál, mellyel fájlokat, valamint az archív fájlokban szövegrészletet kereshet.

A WinRAR hatékony

Versenytársainál gyorsabban, kisebb archívumokat hoz létre. Ezzel sok lemezterület, Internetes adatátviteli költség, és értékes munkaidő takarítható meg. A WinRAR többféle tömörítési szintet is kínál, amely egyensúlyt teremt a minimális tömörítési idő és a fájlméret minimalizálásával. A szintén igen népszerű ZIP formátumnál hatékonyabb. Egy független cég összehasonlító tesztjében egy 202 MB-os, vegyes adatokból álló mappát a WinRAR egy 134 MB-os fájlba tömörítette, míg a WinZip sokkal nagyobb, 184 MB-os állományt készített.

A WinRAR kiszámítható működésű

Igen nagy adathalmaz esetén fontos információ a hatékonyság. A WinRAR "Compression Prognosis" funkciót kínál. Mint a neve is elárulja, lehetővé teszi, hogy a kiválasztott bármilyen fájlról vagy mappáról a WinRAR becslést készítsen, hogy mennyire hatékonyan tudja tömöríteni azokat. Különösen érdekes ez a változatos tömörítési potenciállal rendelkező vegyes adatokkal kapcsolatban (pl. dokumentumok, képek, videók vegyesen). A becslés megmutatja a várható fájlméretet, illetve az elért tömörítési százalékot.

A WinRAR ideális multimédiás fájlok számára

A WinRAR automatikusan felismeri és kiválasztja a legjobb tömörítési módszert. A speciális tömörítési algoritmus elsősorban a multimédia fájlokat, a végrehajtható fájlokat és az objektumkönyvtárakat tömöríti. A WinRAR lehetővé teszi, hogy az archívumokat több önálló kötetre darabolja, így például több lemezen tárolhatja, vagy internetes adattovábbításhoz kedvezőbb formátumú állományt készíthet.

A WinRAR biztonságos

A WinRAR képes az archívumok jelszavas védelmére, így annak tartalmát elrejti illetéktelen szemek elől. A fájlok titkosítására a robusztus AES 256 bites titkosítást használja. A WinRAR lehetőséget ad arra, hogy ne csak a fájlok tartalmát titkosítsa, hanem a fájlneveket és más attribútumokat is.

Rettegett forgatókönyv, hogy egy tömörített állomány megsérül, ezért egy része, vagy az egész adathalmaz elvész. A WinRAR már a tömörítéskor képes ellenőrizni, hogy az elkészített, elmentett állomány sértetlen-e, így kivédve a tárlóeszközök hibáit, pl. sérült mobil merevlemezt, pendrive-ot.

A tömörített fájl sérülés elleni védeleméért a WinRAR lehetővé teszi, hogy a fájlméret legfeljebb 10% -ának megfelelő biztonsági rekordot adjon hozzá az állományhoz. Ez az extra információ arra lesz jó, hogy sérülés esetén jó eséllyel az összes sérült tartalom visszaállítható legyen.

WinRAR zárolási funkciót kínál a tömörített fájl véletlen (vagy esetleg szándékos) módosítása ellen. Ez a funkció jelszavas védelem nélkül is alkalmazható. Ha egy tömörített fájlt zároltunk, a benne lévő fájlokat nem lehet törölni, vagy felülírni, azokhoz nem lehet újabbakat hozzáadni.

A WinRAR nem ingyenes

A WinRAR nem ingyenes, de lehetősége van alapos tesztelésre. A program 40 napig teljesen ingyen használható. Elegendő ezután dönteni a vásárlásról. A WinRAR licenc minden rendelkezésre álló nyelvi és platform verzióra érvényes. Ha több licencet vásárolt, akkor minden egyes felhasználásnál megválaszthatja, mely verziót, mely platformon, mely nyelven használja.

A WinRAR liszensz örökös verzió követést ad önnek

A WinRAR minden múlt- és jövőbeli verzió használatára jogosít.
A WinRAR nem kér öntől évente frissítési, követési díjat.
Egyszer megvásárolta, örökre a legfrissebb verziót használhatja!